Bemutatkozás

Üdvözöljük a Kukta Gasztronómiai Termékek honlapján!

Az oldalon hasznos és részletes információt talál termékeinkről, válogathat a legjobb Kukta receptek között átfogó képet kaphat az egész márkával kapcsolatban.

A Kukta Gasztronómiai Termékek termékcsalád 2004-es megszületése óta folyamatos növekedést mutatva mára az egyik legjelentősebb magyar márkává nőtte ki magát a magyar élelmiszer nagykereskedelem piacán.

Termékportfóliójában megtalálhatók a gyorsfagyasztott gyümölcsök, zöldségek, panírozott kényelmi termékek, húskészítmények, burgonya termékek, valamint tésztafélék is. Fokozott figyelmet fordítunk termékeink minőségére és a minőség folyamatos szinten tartására.

A Kukta Gasztronómiai Termékek beszerzése és gyártása során a magyar beszerzéseket és hazai termelőket/ gyártókat preferáljuk, ezzel is hazánk gazdaságát erősítve. Piaci, időjárási, termelési körülmények végett Európa más piacairól is szerzünk be árualapokat, hogy minden esetben ki tudjuk szolgálni partnereink igényeit.

A Kukta Gasztronómiai termékek arculat- és szemléletváltása óta új irányvonalat képvisel a hazai élelmiszeriparban. A Kukta termékekkel meg akarjuk könnyíteni a Magyar Vendéglátásban és Közétkeztetésben dolgozó szakemberek mindennapi munkáját termékeink minőségén, felhasználóbarát jellemzőin és szolgáltatásaink színvonalán keresztül. Be akarjuk bizonyítani, hogy egy magyar márka képes a hazai élelmiszer nagykereskedelmi piac vevői elvárásainak tökéletesen megfelelni.

Termékeink gyártása és termékportfoliónk kialakítása során, vásárlóink igényeire és visszajelzéseire alapozva fejlesztjük tovább a márkatermékeket. A Kukta Gasztronómiai Termékek két legnagyobb előnye az egyedülálló szolgáltatás melyet partnereink számára nyújtunk és a kimagaslóan jó ár/ érték arány.

Márkakereskedőink együttesen 338 teherautóval, 84 fős üzletkötői gárdával, és több száz munkatárs segítségével dolgoznak azon, hogy minden termék a megfelelő időben és minőségben jusson el vásárlóinkhoz és 101%-ig elégedettek legyenek a Kukta Gasztronómiai Termékekkel.

A Kukta márka a Mirbest csoport sajátmárkás terméke és mint ilyen csakis a márkakereskedéseknél vásárolható meg. Márkakereskedőinkről további információt a www.mirbest.hu weboldalon találhat.